İdari ve Mali İşler Müdürü

WhatsApp Image 2022-03-21 at 16.35.23.jpeg

Ali ÇELİK
İdari ve Mali Hizmetler Müdürü

10 Eylül 1967 Rize  doğumluyum İlk Orta ve lise eğitimimi Rize’de tamamladım. Sonrasında sırasıyla Rize Üniversitesi
Rize Meslek Yüksek Okulu Muhasebe Bölümünü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden lisansımı tamamladım.
1997 yılında Rize SSK hastanesinde memur olarak göreve başladım. Görev yaptığım Hastane önce Sağlık Bakanlığına bağlanarak
82.Yıl Devlet hastanesi adını sonrasında 2011 Yılında yeni binaya taşınarak Rize Devlet Hastanesi adını aldı.
Görev yaptığım süre içerisinde çeşitli birimlerde memur ve şef olarak çalıştım. 2012 Yılında
Rize Devlet Hastanesi Müdür yardımcısı olarak Satın Alma Birimi görevini sürdürdüm.
2021 Yılı Nisan ayı itibari ile Rize Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü olarak görevimi sürdürmekteyim.
Evli ve iki çocuk babasıyım.